Bij jij een enthousiaste Verpleegkundige, een kartrekker, iemand die van een uitdaging houdt en coachende kwaliteiten heeft. Iedereen is uniek en daar stemmen jij de zorg op af, persoonlijk en dichtbij. Je ziet het als een uitdaging om het samenspel te organiseren. Dit alles voor het welzijn van de Client.

Functieomschrijving

Als verpleegkundige verleen je preventieve, curatieve en palliatieve zorg aan cliënten, waaronder ook de voorbehouden verpleegtechnische handelingen. Je voert je werk uit aan de hand van het Leefzorgplan en voor enkele cliënten fungeer je als cliënt contactpersoon.

Je zoekt samen met de cliënt en zijn of haar netwerk naar de beste oplossingen om de cliënt zolang mogelijk thuis te laten wonen. Hierbij ligt de focus op het welzijn en het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je neemt initiatief in de uitvoering van het zorgproces. Tevens werk je samen met samenwerkingspartners in de wijk waar je werkt.

Wij vragen

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een diploma Verpleegkunde (niveau 4) en ben je BIG geregistreerd. Je werkt graag zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. Je draagt de familie een warm hart toe en je bent in het bezit van een geldig rijbewijs. Klantgerichtheid en enthousiast. Vooruitstrevendheid en ondernemend, flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast vragen wij voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer, tablet of smartphone om te kunnen gaan.

In het kader van de Wet WKKGZ vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding.