Inzet Zorgpersoneel

Inzet Zorgpersoneel is dé specialist voor het bemiddelen van zorgpersoneel. Dit doen wij door maatwerkoplossingen te bieden. Kampt u met (tijdelijke) personeelstekorten dan kijken wij naar de juiste oplossing.

Het realiseren van de juiste zorg dat is het uitgangspunt

Voor aanvang van opdrachten maken wij altijd een persoonlijke kennismaking. Daarbij worden uw exacte wensen, behoeftes en het functieprofiel doorgesproken. Op grond daarvan gaan wij aan de slag. U mag vervolgens een professionele en vlotte procedure verwachten.

Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat of wilt u meer informatie over de diensten van Inzet Zorgpersoneel, mail dan naar: info@inzetzorgpersoneel.nl

Op zoek naar een professionele zorgverlener?

Geïnteresseerd in wat Inzet Zorgpersoneel kan bieden? U kunt bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos uw zoekopdracht plaatsen of informatie opvragen over onze werkwijze. Vul het inschrijfformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u direct vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via de mail info@inzetzorgpersoneel.nl


Of het nu gaat om het invullen van tijdelijke tekorten, om de continuïteit van uw afdeling te kunnen waarborgen of om een werving en selectie opdracht voor uw personeelstekorten, bij Inzet Zorgpersoneel staat u en uw personeelsvraagstukken centraal.