Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van je werk. Dit door uit te gaan van ieders eigen kracht en de mogelijkheid om zelf regie te voeren. Aandachtig, betrouwbaar en samen zijn de sleutelwoorden hierin. Iedereen is uniek en daar stem je de zorg op af, persoonlijk en dichtbij.

Functieomschrijving

Als Helpende niveau II ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning bij het verzorgen en begeleiden van ouderen volgens de zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde zorgplan. Hierbij staat de dienstverlening gericht op de individuele zorgbehoefte centraal.

Wij vragen

Diploma Helpende niveau 2 of gelijkwaardig. Klantgericht en enthousiast. Zelfstandig en initiatiefrijk. Verantwoordelijk en ondernemend. Collegiaal en flexibel. Een warm hart voor cliënten en hun familie. Daarnaast vragen wij van iedere zorgverlener voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer, tablet of smart phone om te kunnen gaan.

In het kader van de Wet WKKGZ vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding.