Ben jij die HBO-5 indicatiesteller die graag haar eigen werk maakt? Die gaat voor onafhankelijke indicatiestellingen. Die deel uit wil maken van een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in Zvw indicaties en voorbereiding op Wlz indicaties. Daarnaast ook de bemiddeling verzorgt voor gecontracteerde zorgvragers.

Functieomschrijving

Als HBO verpleegkundige begeleid en ondersteun je cliënten in hun dagelijkse leven. Belangrijk is dat een cliënt zelf de regie over zijn of haar leven houdt. Jij helpt de cliënt bij het maken van die keuzes. Natuurlijk doe je dit in samenspraak met hun naasten én met de collega’s. Ook heb je regelmatig afstemming met behandelaren: fysiotherapeut, ergotherapeut, wondverpleegkundige.

Wij vragen

Een gerichte opleiding HBO-V of gelijkwaardig niveau 5 opleiding, een flexibele inzet. De werktijden liggen tussen 7.00 uur en 22.00 uur (onregelmatig & tijdens weekend- en feestdagen). Je bent in het bezit van een rijbewijs.

In het kader van de Wet WKKGZ vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding.